Інспектування доріг громади

  • 89

Фото без опису

20 квітня з робочим візитом до Христинівської громади завітав голова Уманської райдержадміністрації Ігор Миклащук разом із своїм заступником Сергієм Жорницьким.

Спільно із заступниками міського голови Володимиром Валюком та Миколою Найдюком, начальником відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, інвестиційно-економічного розвитку та цивільного захисту населення Іваном Рябоконем та діловодом Великосевастянівського старостинського округу Віталієм Сиротюком було проведено огляд технічного стану трьох мостових споруд та узбіч гребель ставків на автодорозі обласного значення О241607-3 «Т-24-03 – Велика Севастянівка».

На греблі ставка «Брідок» обстеження проводилось в присутності орендаря ставка. На греблі ставка «Ближчий» до обстеження моста та греблі долучився директор ФГ «РОМ» Микола Рак.

За результатами огляду виявлено розмивання узбіччя дороги на греблях і земляного валу в місцях стікання дощової води в ставки, часткове просідання дорожнього покриття, що в подальшому може прискорити його руйнування, підмивання основи бутобетонної підпірної стіни моста на греблі ставка «Ближчий», що привело до її нахилу і втрати цілісності та місця руйнування покриття дороги.

Огляд проведений з метою вжиття заходів по укріпленню узбіччя дороги на греблях ставків, ремонту аварійної бутобетонної підпірної стіни на греблі ставка «Ближчий» та визначення місць ремонту покриття дороги.