Виїзний День обкому

  • 81

Фото без описуФото без описуФото без опису

26 квітня в рамках проведення виїзного Дня обкому працівників профспілки освіти і науки України Христинівську громаду відвідали голова Черкаської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України Анатолій Стеценко, його заступник Ніна Плясунова

Гості зустрілися з міським головою Миколою Наконечним, заступником міського голови Олегом Бричуком, начальником відділу освіту, культури, молоді та спорту Маргаритою Білецькою та головою міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Оксаною Єременко.

Провели конструктивну розмову щодо важливості спільних дій, спрямованих на захист трудових прав та соціально-економічних інтересів працівників освітньої галузі.

Також, у межах візиту відбулася зустріч профспілкових лідерів із профспілковим активом міської організації профспілки.

 Під час робочої зустрічі було обговорено актуальні освітянські питання, серед яких – бюджет галузі, удосконалення освітнього законодавства, оплата праці освітян та інші питання їх соціально-економічного захисту.

 Анатолій Іванович та Ніна Григорівна розповіли про роботу профспілки, дали вичерпні відповіді на всі запитання, які найбільше хвилюють освітян.