Привітали обдарованих дітей Христинівської громади

  • 254

Фото без опису

18 травня, напередодні Дня науки, в рамках засідання інтелектуальної студії, відбулася зустріч міського голови Миколи Наконечного з обдарованою молоддю Христинівщини.

У заході також взяли участь заступник міського голови Олег Бричук, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Маргарита Білецька, директор КНМУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Тетяна Терещук, учителі-наставники, наукові керівники, учні – переможці олімпіад та учні – члени Малої академії наук.

– Сьогодні особливий день – ми вітаємо підростаюче покоління, віддаємо лаври перемоги справжнім талантам, учням – переможцям Всеукраїнських олімпіад, турнірів та конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт та учням – членам Малої Академії наук України.

Сьогоднішній захід – це підсумок плідної праці вчителів та учнів, який приніс вагомі результати. Христинівщині є ким пишатися, адже є потужний потенціал творчої та обдарованої молоді, яка вміло над собою працює, має багато ідей та вміє їх реалізувати, – зазначив міський голова Микола Миколайович.

В ході відкритої дискусії учні поділилися своїми здобутками в галузі науки та враженнями щодо їх участі в зазначених заходах.

Кращих учнів, вчителів-наставників та наукових керівників, які представляють Христинівську громаду в інтелектуальних змаганнях на освітньому просторі України, було відзначено подяками міського голови.

Учителі-наставники Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів та наукові керівники Малої академії наук України:

  1. Наталія Рибачок – вчитель біології Христинівського ліцею №1;
  2. Надія Черчук – вчитель фізики Христинівського ліцею №1;
  3. Жанна Новіцька – вчитель історії Христинівського ліцею№1;
  4. Людмила Кравченко – вчитель української мови та літератури ОЗО «Христинівський ліцей»;
  5. Любов Калиндрузь – вчитель інформатики ОЗО «Христинівський ліцей»;
  6. Олександра Усатюк – вчитель географії ОЗО «Христинівський ліцей»;
  7. Майя Дядюра – вчитель мистецтвознавства Кузьминогребельського ліцею;
  8. Оксана Дячук вчитель української мови та літератури Великосевастянівського ліцею;
  9. Софія Лисиця – вчитель Великосевастянівського ліцею;
  10. Анатолій Куций – вчитель історії Великосевастянівського ліцею;
  11. Людмила Стрілець – вчитель Шельпахівського ліцею.

Переможці Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів та Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт, учні – члени Малої академії наук України:

  1. Аміна Гусеєва – учениця Великосевастянівського ліцею;
  2. Владислава Швець – учениця ОЗО «Христинівський ліцей»;
  3. Юлія Куц – учениця Шельпахівського ліцею;
  4. Ігор Коляда – учень Христинівського ліцею №1;
  5. Марія Єньшина – учениця Христинівського ліцею №1;
  6. Маргаріта Колісніченко – учениця ОЗО «Христинівський ліцей»;
  7. Дмитро Слободянюк – учень ОЗО «Христинівський ліцей»;
  8. Анна Слободянюк – учениця Кузьминогребельського ліцею;
  9. Вікторія Осадча – учениця Великосевастянівського ліцею;
  10. Дарина Макарова – учениця Христинівського ліцею №1;
  11. Анна Вовченко – учениця Великосевастянівського ліцею.

Виховати такі якості особистості, як наполегливість, жага до знань, уміння сконцентруватися та допомогти здібним учням піднятися на вершину слави, неможливі без постійної допомоги й підтримки справжніх фахівців своєї справи, талановитих вчителів.

Тож щиро дякуємо учителям-наставникам та науковим керівникам за плідну та результативну працю в ім’я розбудови європейської освіти нашої держави.

Вітаємо учнів та педагогів Христинівської громади з успішним завершенням інтелектуального навчального року. Зичимо вдалих стартів, особистих перемог, нових і результативних здобутків, натхнення та успіхів!