На порталі Дія можна буде автоматично закрити ФОП

  • 44

Фото без опису

Міністерство цифрової трансформації удосконалює послуги для бізнесу. На порталі Дія можна буде автоматично закрити ФОП у кілька кліків. Долучайтеся до бета-тесту.

Послуга автоматична, тож закрити бізнес можна буде всього за 1 секунду. Долучитися до бета-тесту можна /за посиланням/.

Послуга актуальна для людей, які, наприклад, хочуть змінити форму власності бізнесу чи припинити підприємницьку діяльність.

Більше не потрібно заповнювати заяву вручну, а потім чекати, коли її опрацює реєстратор. Усі дані автоматично підтягнуться з Єдиного державного реєстру (ЄДР). Це мінімізує людський фактор і внеможливить помилки в заяві. Вам необхідно лише перевірити інформацію та завірити її електронним підписом.

Після цього дані про закриття ФОП автоматично надійдуть у ЄДР до податкової за місцем реєстрації. І все – ФОП закрито.

Долучитися до тестування можуть фізичні особи-підприємці, які мають РНОКПП або використовують паспортні дані замість картки платника податків.

Реєструйтеся на бета-тест /за посиланням/.

Нагадуємо: на порталі Дія вже доступний революційний сервіс – найшвидша реєстрація бізнесу у світі. Зробити це можна автоматично, менш ніж за 2 секунди.

Послуга реалізується Міністерством цифрової трансформації спільно з Міністерством юстиції України за підтримки Програми EGAP, що впроваджується Фондом Східна Європа за підтримки Швейцарії.

За інформацією Міністерства цифрової трансформації України