Оголошення про громадські слухання

  • 171

 

 

Фото без опису

 

Виконавчий комітет Христинівської міської  ради, на підставі рішення від 20.06.2023 №742 (додається) повідомляє про проведення громадських слухань щодо перейменування провулку Соборності в с. Розсішки Христинівської міської територіальної громади Уманського району Черкаської області на провулок Івана Кожуховського -  жителя с. Розсішки, який загинув при виконанні військового обов’язку, захищаючи територіальну цілісність і незалежність України під час вторгнення російської федерації на територію України, з метою увіковічення його пам’яті,  для врахування громадських інтересів  жителів населеного пункту щодо встановлення нової назви вулиці.

Всі пропозиції по зміні назви вулиці, для узагальнення просимо в письмовому вигляді надавати старості Розсішківського старостинського округу Марченко Л.М. або відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, інвестиційно-економічного розвитку та цивільного захисту населення виконавчого комітету Христинівської міської ради (м. Христинівка вул. Соборна,30).

Термін подання пропозицій –  з 23.06.2023 до 22.07.2023 р.

Дата і місце проведення зборів жителів населеного пункту з підбиття підсумків з піднятого питання буде визначена старостою, але не пізніше 01.08.2023 року.

Фото без опису