Поліцейські провели зустріч із жителями громади

  • 86

Фото без опису

29 червня відбулася зустріч представників управління головної інспекції ГУНП України в Черкаській області з жителями громади.

Поспілкуватися з громадськістю завітали начальник управління головної інспекції ГУНП України в Черкаській області підполковник поліції Тетяна Бондаренко, її заступник підполковник поліції Богдан Гадайчук, старший інспектор з особливих доручень Департаменту головної інспекції та дотримання прав людини Національної поліції України майор поліції Олександр Грама, заступник начальника Уманського районного управління поліції підполковник поліції Вадим Ясінський. Також участь в заході взяв поліцейський офіцер громади Олександр Скалій.

Мета даної зустрічі полягала в розгляді питань щодо діяльності Христинівського відділу поліцейської діяльності №3.

В ході спілкування правоохоронці цікавилися думкою присутніх щодо роботи місцевого відділу поліції, їхніми пропозиціями та зауваженнями.

Крім того, начальник управління головної інспекції ГУНП України в Черкаській області Тетяна Бондаренко провела особистий прийом громадян.

Також поліцейські ознайомили громадян з онлайн-чатом «Безпечна Черкащина», в який жителі та гості Черкаської області можуть повідомляти про надзвичайну подію чи пригоду, надіславши фото і повідомлення.

Приєднатись до даної групи можна за посиланням https://t.me/bezpechna_cherkashina.

Якщо у вас виникли питання, зауваження чи пропозиції щодо роботи працівників Христинівського відділу поліцейської діяльності №3 Уманського районного управління поліції ГУНП України в Черкаській області, звертайтеся за телефонами управління головної інспекції ГУНП України в Черкаській області:

(0472) 39-32-70 – начальник управління Бондаренко Тетяна Станіславівна;

(0472) 39-30-96 – заступник начальника Гадайчук Богдан Володимирович;

(067) 178-40-01 – черговий управління (цілодобово).

Фото без опису