Проект-посту: оголошення про реєстрацію на онлайн семінари в рамках Державної програми «єРобота Грант для ветеранів та членів їхніх сімей»

  • 445

Фото без опису

В рамках реалізації Програми розвитку малого та середнього підприємництва Черкаської області на 2021-2025 роки та з метою популяризації державної грантової програми «єРобота: Грант для ветеранів та членів їхніх сімей» Департаментом регіонального розвитку Черкаської обласної державної адміністрації продовжується проведення навчальних онлайн семінарів та онлайн консультацій для учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни та членів їх сімей (дружина або чоловік), які планують розвивати або започаткувати власну справу.

 

Проведення наступного семінару заплановано на 25 липня 2023 року о 14:00 годині у форматі Zoom-конференції. Цільова група учасників семінару: учасники бойових дій, особи з інвалідністю внаслідок війни, члени сімей (дружина або чоловік).

 

Участь в семінарах дасть Вам можливість:

  1. Дізнатися, як взяти участь в рамках Державної Програми «єРобота: Грант для ветеранів та членів їхніх сімей»;
  2. Дізнатися про фінансові критерії оцінювання претендентів на грант. Консультації, як підвищити власні шанси на грант від фахівців АТ «Ощадбанк»;
  3. Отримати консультації від фахівців Черкаського обласного центру зайнятості щодо проходження співбесід по представленню та захисту бізнес-плану.

Щоб взяти участь в безкоштовних семінарах та консультаціях необхідно заповнити реєстраційну форму – http://surl.li/ihdbu.