Відбулася зустріч партнерів

  • 496

Фото без опису

Перший заступник Христинівського міського голови Володимир Валюк зустрівся з головою ГО «Агенція регіонального розвитку Таврійського об’єднання територіальних громад» Павлом Ярмієм.

Під час робочої зустрічі Павло Ярмій вручив Володимиру Григоровичу оновлений «Меморандум про співпрацю та партнерство з метою реалізації проєкту «Агротуристичного кластеру «Шляхами Трипільської Праматері». Відтепер до спільного проекту громад Уманського та Звенигородського районів доєдналися громади Кіровоградської та Вінницької областей. Наступним кроком вбачається розширення території проєкту завдяки приєднанню до кластеру громад Молдови та Угорщини.

Також було обговорено, що найближчим часом ГО «Агенція регіонального розвитку Таврійського об’єднання територіальних громад» розпочинає проєкт «Школа активістів регіонального розвитку». Проєкт реалізовуватиметься за підтримки ЄС та Міжнародного фонду «Відродження». Планується залучити до двох осіб із громад партнерів кластеру.

Тому, якщо Ви активна та цілеспрямована людина, яка прагне поєднати своє життя з написанням грантових заявок та координуванням виконання проєктів спрямованих на розвиток Христинівської міської територіальної громади та Агротуристичного кластеру «Шляхами Трипільської Праматері», просимо зареєструватися за посиланням http://surl.li/jgoef.

Нагадаємо, що 29 листопада 2022 року Христинівська міська рада стала партнером проєкту Агротуристичного кластеру «Шляхами Трипільської Праматері», підписавши вищезазначений Меморандум.