Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини

  • 103

Фото без опису

З метою здійснення соціального захисту прав та інтересів дітей, 9 серпня відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини.

Участь в засіданні взяли перший заступник міського голови Володимир Валюк, керуючий справами виконавчого комітету Сергій Киба, начальник служби в справах дітей Наталія Піддубняк, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Маргарита Білецька, завідуюча відділом соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді КЗ «Центр надання соціальних послуг» Тетяна Гайдай та головний спеціаліст відділу соціального захисту та охорони здоров’я Ірина Трішнікова Ірина Трішнікова.

На засіданні комісії були розглянуті питання щодо належного виконання батьківських обов’язків в частині забезпечення права дитини на освіту, надання дозволу на вчинення правочину та доцільність позбавлення батьківських прав батька відносно малолітньої дитини.

Начальник служби в справах дітей Наталія Піддубняк ознайомила присутніх із матеріалами справ. Всі питання були детально обговорені.

За результатами засідання членами комісії прийняті компетентні та виважені рішення, спрямовані на захист прав та інтересів дітей.

Фото без опису