Привітали освітян громади з професійним святом

  • 101

Фото без опису

В першу неділю жовтня своє професійне свято відзначають освітяни.

Урочистий захід, приурочений до Дня працівників освіти, відбувся 27 вересня в Христинівському Центрі культури та дозвілля.

В заході взяли участь керівництво громади та представники освітніх закладів громади.

Урочистості розпочалися з хвилини мовчання та вшанування пам’яті Героїв, які полягли за волю та незалежність нашої держави.

В зв’язку з відрядженням на тематичний семінар у м. Львів, міський голова Микола Наконечний привітав освітян з професійним святом у відеозверненні.

– Професія вчителя, вихователя, позашкільника – одна з найвідповідальніших та потребує щоденної наполегливої праці, терпіння, мудрості, чуйності та неодмінно – любові до дітей. Саме такі риси притаманні Вам, дорогі педагоги нашої громади, і Вас по праву можна назвати Вчителями з великої літери, – зазначив міський голова Микола Наконечний.

Микола Миколайович висловив щирі слова вдячності педагогам громади за самовіддану працю, високий професіоналізм і любов до підростаючого покоління та побажав невичерпної енергії, нових досягнень та успіхів у такій почесній і важливій праці.

До вітального слова також долучилися перший заступник міського голови Володимир Валюк та начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Маргарита Білецька.

За багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток освітньої галузі, навчання і виховання підростаючого покоління, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівників освіти кращих представників освітньої галузі нагороджено почесними грамотами, грамотами та подяками Уманської районної ради, Уманської районної військової адміністрації, Христинівської міської ради та відділу освіти, культури, молоді та спорту.

Музичні вітання вчителям та всім присутнім в залі дарували солісти Христинівського центру культури та дозвілля Віктор Свіщенко та Анастасія Бородій.

Справжнім феєричним подарунком для освітян, за сприяння міського голови Миколи Наконечного, став виступ талановитого, енергійного та запального співака і заслуженого артиста естрадного мистецтва України Андрія Кравченка, який підкорив серце кожного присутнього в залі.