Державні послуги для захисників та захисниць України – на Гіді

  • 66

Фото без опису

Робимо все можливе, щоб українські військові отримували всі необхідні послуги швидко та зручно. На Гіді з державних послуг ветерани та члени їхніх сімей можуть знайти покрокові інструкції про те, як оформити потрібні довідки чи одержати допомогу від держави.

Шукайте потрібний сервіс у добірці послуг для захисників та захисниць України на Гіді.

Статуси та довідки:

Допомога та компенсації:

  • видача направлення для отримання послуг з соціальної та професійної адаптації https://curly.click/r/b358;
  • отримання громадськими об'єднаннями ветеранів війни безплатно приміщень для здійснення статутних завдань https://curly.click/r/y8419;
  • грошова компенсація за жилі приміщення особам, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України https://curly.click/r/u1118;
  • грошова компенсація за належні для отримання жилі приміщення для внутрішньо переміщених осіб https://curly.click/r/2c9a.

Крім того, українські військові можуть скористатися онлайн-ресурсом доступної психологічної підтримки, де можна самостійно перевірити психічне здоров’я та отримати рекомендації для його поліпшення. Ресурс доступний за посиланням: https://marta.mva.gov.ua/.

Більше інформації про доступні сервіси для ветеранів війни та членів їхніх сімей можна знайти за посиланням: https://eveteran.gov.ua/.