Ваучери на навчання від Державної служби зайнятості – одна з найпопулярніших програм серед українців

  • 213

Фото без опису

Ваучери на навчання від Державної служби зайнятості – одна з найпопулярніших програм серед українців. Нею скористалося уже майже 15 тисяч людей, серед яких і зірки українського медіапростору.

З початку року фахівцями Христинівського управління Уманської філії Черкаського обласного центру зайнятості видано ваучери на навчання за професією кухар, електрогазозварник, продавець продовольчих та непродовольчих товарів 15-ти мешканцям нашої громади.

На початку жовтня поточного року начальник управління Лілія Царук привітала 9-ть студентів ТОВ «Навчальний центр» Інформаційне забезпечення бізнесу» зі здобуттям професії «Кухар» за допомогою ваучера на навчання. Керівник управління вважає, що рішення взяти участь у програмі та показати важливість навчання було яскравим прикладом, як поєднати професійну кар’єру з особистим розвитком і навчанням.

Щоб дізнатися деталі щодо отримання ваучера на навчання, телефонуйте на гарячу лінію Христинівського управління Уманської філії Черкаського обласного центру зайнятості за номером телефону 097-557-09-73.

Заповнити заявку на ваучер можна за посиланням https://voucher.dcz.gov.ua.

Фото без опису