Проведено ряд урочистих заходів в с. Івангород

  • 111

Фото без опису

Днями в Івангородському старостинському окрузі було проведено чин освячення хреста на місці для будівництва храму та звіт по реалізації проектів від «Благодійного Фонду МХП-Громаді».

Івангородський старостинський округ постійно відчуває підтримку ПрАТ «Зернопродукт МХП», які допомагають з благоустроєм школи, медичним обстеженням та роботою соціального магазину.

Завдяки Благодійному Фонду «МХП-Громаді» в поточному році в селі Івангород реалізовано два проекти.

В грантовому конкурсі для підприємців «Роби своє» від Благодійного фонду, проект від с. Івангород представляла Наталія Михайленко. Вона завжди бере активну участь в житті села та займається волонтерською діяльністю. В результаті перемоги в конкурсі закуплено обладнання, яке розширить функціональні можливості закладу Наталії і в селі згодом можна буде посмакувати гарячою піцою та іншою різноманітною випічкою. Крім того, що є не менш важливим, для внутрішньо переміщеної особи з’явилося нове робоче місце.

Ще одна перемога в цьому році – це перемога у Всеукраїнському конкурсі мікрогрантів «Час діяти Україно» від БФ «МХП-Громаді».

За умовами проекту, від Івангородського старостинського округу «Промінь радості в дитячих очах», було закуплено обладнання для спортивно-ігрового майданчику. Спільними зусиллями жителів села було підготовлено ділянку для його розміщення та встановлено всі елементи майданчика, на якому і провели урочисте відкриття.

З вітальним словом до всіх присутніх звернулися міський голова Микола Наконечний та староста Івангородського старостинського округу Людмила Матенчук.

Міський голова Микола Миколайович привітав жителів Івангородського старостинського округу з такими визначними подіями та подякував БФ «МХП-Громаді» за те що долучаються до різних соціальних проектів і всіляко допомагають нашій громаді.

В свою чергу, Людмила Юріївна висловила слова вдячності всім за проведену спільну роботу над даними проектами та їх реалізацією.

Представниця Благодійного Фонду «МХП-Громаді» Тетяна Поліщук привітала всіх з результативною участю в конкурсах грантів та вручила сертифікати переможцям.

Учасники заходу мали змогу ознайомитись з виставкою робіт «Рукотворна краса Івангородських майстринь». Крім того, було організовано виставку-продаж картин місцевої художниці Наталії Лебедюк.

Невідє’мною частиною запланованих заходів був збір коштів на потреби Збройних Сил України, так як наразі ми можемо жити, працювати та будувати плани лише завдяки нашим захисникам, які боронять нас і нашу країну.

Завершилось дійство творчими виступами учнів школи, місцевих талантів та творчих колективів Христинівського Центру культури та дозвілля.