Представники Христинівської міської ради взяли участь в Міжнародному форумі «Туристичними шляхами українського Поділля»

  • 287

Фото без опису

З 3 по 5 листопада в м. Тульчин відбувся Міжнародний форум «Туристичними шляхами українського Поділля».

До Палацу Потоцьких у Тульчині прибули фахівці з різних областей України: експерти регіонального розвитку та розвитку туризму в Україні, представники органів місцевого самоврядування, бізнесу, туроператори, турагенти, журналісти, блогери, представники українських та міжнародних донорських організацій.

Представники Христинівської міської ради взяли участь у панельних дискусіях, що стосувались регіонального розвитку через кластерні моделі. Під час однієї з панельних дискусій були презентовані проєкти, розроблені учасниками Школи активістів.

Від Христинівської міської територіальної громади проєкти представляли спеціалісти відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, інвестиційно-економічного розвитку та цивільного захисту населення.

Форум організовано Агенцією регіонального розвитку Таврійського об’єднання територіальних громад спільно з Тульчинською міською радою та Вінницькою ОВА.

Вдячні організаторам за якісний захід та маємо надію, що така співпраця принесе найкращі результати для розвитку громад.