Керівництво громади з робочим візитом відвідали польське місто Накло-над-Нотецем

  • 131

Фото без опису

6-7 листопада польське місто Накло-над-Нотецем знову гостинно прийняло делегацію Христинівської громади в складі міського голови Миколи Наконечного, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Олега Бричука, депутата міської ради Руслана Шевчука та начальника Христинівського ВУЖКГ Валерія Громова.

Співпраця Христинівської громади з польськими побратимами була налагоджена в зв’язку з війною, що триває в Україні.

У серпні місяці поточного року делегація на чолі із міським головою вперше відвідала містечко Накло-над-Нотецем.

Під час кількаденного візиту члени делегації взяли участь у святкуванні Дня Війська Польського, ознайомилися з організацією і управлінням міста та гміни Накло-над-Нотецею. В ході спілкування щодо допомоги, яку потребує наша громада в цей нелегкий час, дійшли згоди, що пожежна машина стане в нагоді добровільній пожежній охороні, яка створюється в Христинівській МТГ.

7 листопада на станції Накльської добровільної пожежної охорони цукрового заводу Накло відбулася передача пожежного автомобіля представникам Христинівської громади.

У церемонії взяли участь віце-голова міської ради Йоланта Тадич, секретар ґміни Кшиштоф Копішка, скарбник ґміни Ярослав Кєца, ґмінний комендант Добровільної пожежної дружини Крістіан Платек, комендант Державної пожежної служби Славомір Муравський, заступник Державної пожежної служби Пьотр Холержинський, президент Добровільної пожежної дружини цукрового заводу Анджей Бойко та  директор цукрового заводу Чеслав Мушинський.

Гостей привітав мер міста та гміни Славомір Наперала та побажав щоб даний автомобіль служив на благо жителів Христинівської громади. Потім міський голова та скарбник гміни підписали договір про передачу автомобіля, а комендант Крістіан Платек урочисто вручив ключі новому водієві.

В свою чергу Христинівський міський голова Микола Наконечний висловив щирі слова вдячності польським побратимам за постійну підтримку та допомогу Христинівській громаді.