«Місто Добра» запускає реабілітаційний центр та хоспіс для дітей з інвалідністю у Чернівцях

  • 209

Фото без опису

Благодійний фонд «Місто Добра» повідомляє, що з 20 листопада 2023 року на території центру «Місто Добра» розпочне функціонувати реабілітаційний центр та хоспіс для дітей з інвалідністю та дітей, які потребують паліативного піклування. Всі послуги в реабілітаційному центрі та хоспісі надаватимуться безкоштовні.

Послугами реабілітаційного центру можуть скористатися дітям з інвалідністю, а саме діти, які мають порушення рухових функцій і потребують цілодобового догляду та яких виховує лише один з батьків (опікунів/піклувальників) або діти, які мають складні діагнози і потребують паліативного піклування і яких виховує лише один з батьків (опікунів/піклувальників).

За необхідності Місто Добра забезпечить транспортуванням дітей з інших областей України, проживання родини в центрі із забезпеченням всіх побутових потреб та допоможе вирішити інші супутні організаційні питання. Існує можливість прийняти в центр матерів із хворою дитиною та іншими дітьми, якщо відсутній другий опікун, який може забезпечити догляд здоровим дітям.

Для уточнення інформації або для додаткових питань можете писати на електронну адресу cityofgoodnessua@gmail.com або телефонувати за номером (099)-200-01-03.

Довідково:

Місто Добра – це міжнародний кризовий центр матері та дитини. Притулок є найбільшим в Україні і наразі не має аналогів. Головна місія – не допустити інституалізації дитини, яка має живу родину. Центр знаходиться в м. Чернівці за адресою вул. Річна, 10.

Сьогодні в шелтері проживають мами з дітьми, які постраждали від насильства та війни, діти позбавлені батьківського піклування, які були евакуйовані з півдня України, та тварини, яких врятували з вулиці та від війни. В Місті Добра надається комплекс послуг, які спрямовані на покращення та зміну життя мешканців. З жінками працюють найкращі спеціалісти, а з дітьми вчителі, вихователі та няні. Також всі мешканці Міста Добра отримують безоплатну допомогу з лікування, проведення реабілітаційних заходів та надання всіх інших медичних послуг.