Відбулася зустріч команди Регіонального офісу U-LEAD в Черкаській області з представниками виконавчого комітету Христинівської міської ради

  • 172

Фото без опису

Команда Регіонального офісу U-LEAD у Черкаській області завітала до Христинівської міської територіальної громади з метою обговорення подальшої співпраці, презентації діяльності U-LEAD та оновлення інформації про поточний розвиток громади в різних сферах.

Програма «U-LEAD з Європою» – це програма співпраці між українським урядом, Європейським Союзом та його державами-членами Німеччиною, Швецією, Польщею, Данією, Естонією та Словенією у створенні багаторівневої системи управління, яка є прозорою, підзвітною та відповідає на потреби громадян України. U-LEAD підтримує органи місцевого самоврядування України шляхом реалізації комплексу заходів для посадових осіб місцевого самоврядування та комунальних установ, включаючи проведення інформаційних та консультативних заходів, зокрема і у співпраці з органами центральної виконавчої влади.

Керівник Регіонального офісу Сергій Слинько наголосив на особливостях проєктного менеджменту для громад в умовах воєнного стану. Наслідком зустрічі стало напрацювання експертних рекомендацій щодо регіонального розвитку та сформовані пропозиції на підтримку з боку U-LEAD відповідно до наявних викликів у громаді.

Запрошуємо активних жителів Христинівської міської територіальної громади реєструватися на навчальній платформі Програми «U-LEAD з Європою» – Ulearn, де розміщено багато корисної інформації та безкоштовних освітніх курсів, яка знаходиться за посилання: https://ulearn.org.ua/#about_us.

Платформа допоможе навчитися створювати якісні грантові заявки та вдосконалювати громаду.