Христинівська міська територіальна громада встановила станції моніторингу якості повітря

  • 71

Фото без опису

Завдяки тісній співпраці виконавчого комітету Христинівської міської ради з громадською організацією «SaveDnipro», наша громада безкоштовно отримала дві станції моніторингу якості повітря SaveEcoSensor 3.0, які встановлені на площі Соборній та будівлі Христинівського ліцею №1.

Станції відслідковують якість повітря у місті, швидко передаючі ці дані в мережу. Тепер дізнатися рівень забруднення атмосферного повітря, температуру та вологість у м. Христинівка в реальному часі можна онлайн, обравши відповідну станцію моніторингу на мапі за посиланням: https://www.saveecobot.com/maps.

Христинівка стала третім містом у Черкаській області, яка встановила відповідні станції для населення. Нові прибори посилили обласну мережу станцій для контролю якості повітря та дозволять більш точно відслідковувати його стан у нашому місті.

SaveEcoBot – це корисний сервіс, за допомогою якого можливо відстежувати рівень забруднення повітря та радіації по всій Україні.

Підписатися у Telegram-каналі можна за посиланням: https://t.me/SaveEcoBot?start=start_home-ua_en та у Viber: https://chats.viber.com/saveecobot.