Працівники Христинівського управління Уманської філії Черкаського ОЦЗ провели профорієнтаційну роботу з учнями ОЗО «Христинівський ліцей»

  • 117

Фото без опису

Працівники Христинівського управління Уманської філії Черкаського ОЦЗ провели профорієнтаційну роботу з учнями ОЗО «Христинівський ліцей», яка спрямована на підготовку до свідомого вибору професії та визначення свого місця у суспільстві і житті.

Діти працюють над створенням навчально-інформаційного ресурсу «Мандруємо світом професій». Дана робота буде представлена в двох секціях, а саме «Педагогіка» та «Інформаційні технології».

Фахівці управління зазначають, наскільки їм приємно бути дотичними не лише до вибору професій майбутніх поколінь, які будуть відновлювати економіку країни після Перемоги, а й до сприяння написанню їх наукових робіт для Малої академії наук України.

Бажаємо успіху та творчої наснаги учням ОЗО «Христинівський ліцей» Дмитру Слободянюку та Маргариті Колісніченко під чітким керівництвом директора школи Людмили Кравченко та вчителя Любові Калиндрузь.