В Україні стартувала комунікаційна кампанія: «Шануйся, піклуйся, вакцинуйся»

  • 46

Фото без опису

Проєкт USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я», який впроваджує організація «Пакт» в Україні, розпочав у нашій країні масштабну інформаційно-просвітницьку кампанію «Шануйся, піклуйся, вакцинуйся».

Мета інформаційної кампанії – донести до населення важливість щеплень проти COVID-19 та грипу, підвищити обізнаність населення про необхідність щорічної вакцинації під час епідсезону та збільшити охоплення щепленнями серед груп ризику.

Саме літні люди віком старше 60 років є цільовою аудиторією інформаційної кампанії «Шануйся, піклуйся, вакцинуйся». Вони потребують найбільшої підтримки у доступі до інформації про вакцинацію, про захист свого імунітету. З віком організм слабшає, обтяжується супутніми захворюваннями і тільки завдяки щепленням може протидіяти тяжким ускладненням вірусів для легень, серця, нирок та інших органів.

Інформаційні довідки від Центру контролю та профілактики хвороб спільно з Міністерством охорони здоров’я України про профілактику та вакцинацію від Covid-19 та грипу читайте вище.