Відбулося нагородження фіналістів конкурсу дитячої творчості «Дарунки Миколая»

  • 84

Фото без опису

28 грудня відбулося нагородження фіналістів IV регіонального конкурсу дитячої творчості «Дарунки Миколая».

Конкурс започаткований Христинівською міською радою та відділом освіти, культури, молоді та спорту за ініціативи колективу Христинівської школи мистецтв на чолі з директором Світланою Фесяновою.

Цьогоріч у конкурсі взяли участь близько 500 дітей різних вікових категорій з багатьох куточків країни. Діти могли проявити свої здібності в таких номінаціях як вокал (патріотична пісня, вертеп), хореографія (народний танець, патріотичний танець), образотворче мистецтво (патріотичний малюнок, листівка для Захисника), оригінальний жанр (новорічно-різдвяне відеопривітання Захиснику).

Конкурс проводився в чотири етапи: прийом заявок, відео виступів та малюнків, оцінювання учасників конкурсу, підведення підсумків та оголошення результатів.

– Я щасливий вітати сьогодні всіх фіналістів конкурсу! Ви – наша гордість! Пам’ятайте, що свій талант потрібно постійно розвивати та працювати над ним, щоб досягти якнайкращих результатів. Тож продовжуйте творити мистецтво та прославляти нашу країну, – звертаючись до присутніх зазначив міський голова Микола Наконечний.

Оголошення призерів відбулось на сцені Центру культури та дозвілля, за участі головного символа конкурсу – Святого Миколая.

Фіналісти були нагороджені дипломами різного ступеня, а всі учасники заходу отримали солодкі подарунки.

Фото Христинівський Центр культури та дозвілля.