Оголошення про проведення громадських слухань щодо перейменування вулиці Вокзальна в м. Христинівка

  • 582

Фото без опису

На підставі рішення від 04.01.2024 №941 (додається нижче), виконавчий комітет Христинівської міської ради повідомляє про проведення громадських слухань щодо перейменування вулиці Вокзальна в місті Христинівка Христинівської міської територіальної громади Уманського району Черкаської області на вулицю імені Руслана Грами – уродженця м. Христинівка, який загинув при виконанні військового обов’язку, захищаючи територіальну цілісність і незалежність України під час вторгнення російської федерації на територію України, з метою увіковічення його пам’яті та для врахування громадських інтересів жителів населеного пункту щодо встановлення нової назви вулиці.

Всі пропозиції щодо зміни назви вулиці просимо надавати в письмовому вигляді у відділ містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, інвестиційно-економічного розвитку та цивільного захисту населення виконавчого комітету Христинівської міської ради (м. Христинівка вул. Соборна, 30) або в сканованому вигляді з підписами на електронну адресу khrystinovka.m.a.rda@ukr.net.

Письмові пропозиції подаються фізичними особами із зазначенням прізвища, імені та по батькові, місця проживання та особистого підпису.

Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи.

Анонімні пропозиції не розглядаються.

Термін подання пропозицій з 15 січня до 14 лютого 2024 року.

Підведення підсумків громадських слухань відбудеться 22 лютого 2024 року о 14:30 в залі засідань адміністративного будинку виконавчого комітету Христинівської міської ради за адресою м. Христинівка, вул. Соборна, 30, третій поверх.

Організатор громадських слухань – відділ містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, інвестиційно-економічного розвитку та цивільного захисту населення виконавчого комітету Христинівської міської ради.

Довідково:

Руслан Володимирович Грама – старший сержант поліції, поліцейського взводу № 1 роти №2 полку патрульної служби поліції особливого призначення «Київ» Головного управління Національної поліції у місті Київ.

Народився 5 жовтня 1988 року в місті Христинівка, де пройшли його дитячі та шкільні роки. Зростав самостійним, принциповим, чесним, добрим та справедливим.

В 2005 році отримав атестат про закінчення школи та вступив до Уманського професійного ліцею, де здобув професію автослюсаря.

Працював на ферментному заводі токарем. Мав товариський характер та вправні руки.

В 2008 році був призваний до лав Збройних Сил України.

Статний, з гарною фізичною підготовкою він став хорошим військовим: дисциплінованим, розважливим, цілеспрямованим, відповідальним. Саме такі бійці були потрібні в спецпідрозділі поліції «Грифон», куди він і прийшов на службу в 2010 році. Патрулювання, конвой, забезпечення безпеки працівників, які беруть участь в кримінальному судочинстві – ось що частково входило в його службові обов’язки.

В 2015 році Руслана перевели в спецпідрозділ особливого призначення. Це було рішення командування, але Руслан прийняв інше рішення та написав рапорт на переведення до служби в спецпідрозділи з проведення АТО.

Авдіївка, Краматорськ, Бахмут – це неповний перелік міст України, через який проліг бойовий шлях Руслана. Шлях боїв, обстрілів, бомбардувань, втрат друзів.

Він був відважним і сильним, хоробрим і чесним, добрим і сміливим. Він – приклад чоловічої відваги, патріотизму і людяності.

Бойові нагороди Руслана – медалі: «За захист Авдіївки», «Учасник АТО», «10 років служби в поліції», «Учасник АОС».

Загинув Руслан 18 березня 2023 року під час артобстрілу під Бахмутом.

Фото без опису