Відбувся конкурс на визначення автомобільного перевізника для перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрухах

  • 130

Фото без опису

Сьогодні, під головуванням першого заступника міського голови Володимира Валюка, відбулося засідання конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на міському та приміських автобусних маршрутах загального користування, які проходять в межах території Христинівської міської територіальної громади.

На конкурс були внесені наступні об’єкти:

  1. Об’єкт №1 – приміські автобусні маршрути загального користування, які проходять в межах території Христинівської міської територіальної громади:
  • №127 «м. Христинівка – с. Вікторівка» (через с. Шукайвода);
  • №131 «м. Христинівка – смт. Верхнячка».
  1. Об’єкт №2 – приміські автобусні маршрути загального користування, які проходять в межах території Христинівської міської територіальної громади:
  • №133 «м. Христинівка – с. Талалаївка» (с. М. Севастянівка);
  • №134 «м. Христинівка – с. Івангород» (через с. М. Севастянівка, пов. Вільшанка, с. Сичівка).

В ході засідання було розглянуто пропозиції від двох перевізників-претендентів – на об’єкті конкурсу №1 від Анатолія Найкуса та на об’єкті конкурсу №2 від Руслана Роги.

За вказаними об’єктами даних перевізників було визначено переможцями конкурсу та рекомендовано подати відповідні документи для подальшого затвердження їх кандидатур на засіданні виконавчого комітету Христинівської міської ради.