Дитяча команда МФК «Христинівка» взяла участь в міжнародному турнірі з футболу, який проходив в польському містечку Накло-над-Нотецем

  • 118

Фото без опису

10-11 лютого в польському місті-побратимі Накло-над-Нотецем проходив щорічний міжнародний турнір з футболу, участь в якому взяли десять команд з п’яти Європейських країн, а саме: Німеччини, Словенії, Чехії, Польщі та України.

Дізнавшись про високі досягнення дитячої команди МФК «Христинівка», мер міста Накло-над-Нотецем Славомир Наперала запросив наших спортсменів на щорічний міжнародний кубок, який проходив саме в цьому польському містечку.

Завдяки тісній співпраці міського голови Миколи Наконечного з депутатським корпусом та директором МЦ ФЗН «Спорт для всіх» Владиславом Святеликом було вирішено забезпечити участь юних футболістів в міжнародному турнірі.

За підсумками змагань наша команда посіла 8 місце, одержавши три перемоги, три бойових нічийних результати та дві поразки. Наші хлопці поступилась призовим місцем лише через різницю в забитих та пропущених м’ячах.

Загалом турнірна таблиця виглядала так:

1 місце – Zagłębie Sosnowiec (Польща);

2 місце – SPKiS Krajna Wyrzysk (Польща);

3 місце – KS Czarni Nakło (Польща);

4 місце – Olimpia Grudziądz (Польща);

5 місце – Футбольна академія Nakło (Польща);

6 місце – Рацібозький повіт (Польща);

7 місце – Ельстерверда (Німеччина);

8 місце – Христинівка (Україна);

9 місце – Накло (Чехія);

10 місце – Накло (Словенія).

По завершенню турніру, місцева влада Польського міста Накло-над-Нотецем нагородила подарунками спортсменів нашої команди та пообіцяла і надалі залучати в різних змаганнях європейського рівня.

В знак пошани та подяки за теплий прийом, юні гравці МФК «Христинівка» вручили державний прапор України меру міста Накло-над-Нотецем Славомиру Напералі.

Висловлюємо щирі слова подяки місцевій владі міста Накло-над-Нотецем за запрошення та гостинний прийом нашої делегації, тренерам Віктору Мітасову та Івану Бойку, які в короткий термін підготували спортсменів до змагань, начальнику відділу освіти, культури, молоді та спорту Маргариті Білецькій, яка взяла на себе відповідальність за дітей та очолила делегацію Христинівської громади в Польщі, приватному підприємцю Руслану Шевчуку за посильну допомогу в організації даної поїздки, приватному підприємцю Олександру Синиці за безпечне перевезення наших дітей до Польщі та назад додому, батькам юних футболістів за підтримку, розуміння та терпіння, а також всім хто не залився осторонь та допоміг організувати даний захід.

Але найголовніші слова вдячності висловлюємо тим, хто сьогодні боронить українську землю від російського окупанта і тим самим дає можливість нашій молоді розвиватись та отримувати такі шанси проявити себе навіть у такий складний час.