Доступність медичної допомоги

  • 29

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

 

Фото без описуФото без описуФото без опису

02 квітня відбулася довгоочікувана подія - відкриття новозбудованої амбулаторії загальної практики сімейної медицини с. Розсішки.

Дану подію чекали більше 2 тис. людей сіл Розсішки, Веселівка та Орадівки саме жителів цих сіл буде обслуговувати дана амбулаторія.

Простір тут безбар’єрний. Є весь потрібний функціонал.

Її будівництво затягнулось на роки через низку причин.

Ще до війни на Черкащині та по країні в цілому розпочали розбудову мережі сільських амбулаторій. Щоб кардинально змінити підходи в сільській медицині. Щоб ті, хто потребує допомоги, могли її оперативно отримати. Причому максимально близько до свого дому.

На офіційне відкриття закладу завітали гості громади начальник Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець та начальник Уманської районної військової адміністрації Ігор Миклащук.

Також були присутні й підприємці, які активно допомагали в будівництві амбулаторії, активну діяльність та роботу яких відзначив подяками та грамотами міський голова Микола Наконечний.

Далі високі гості разом з керівництвом міста завітали до Христинівського ліцею 1, де спустилися до укриття щоб побачити в яких умовах перебувають дітки під час повітряної тривоги.

Ігор Іванович високо оцінив роботу педагогічного колективу, керівництва відділу освіту за організацію освітнього процесу та за створені умови для діток під час перебування їх в укритті.

Працюємо далі.