Увага! Заплановано проведення командно-штабних навчань з питань цивільного захисту населення

  • 96

Фото без опису

Відповідно до планів діяльності Державної служби з надзвичайних ситуацій на 2024 рік, 15-16 травня на території Уманського району будуть проводитись обласні командно-штабні навчання з питань цивільного захисту населення із залученням спеціалізованих служб Уманської районної ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Черкаської області.

Згідно Плану підготовки до участі в командно-штабному навчанні, затвердженого розпорядження Уманської районної державної адміністрації від 26.04.2024 №54, 16 травня в с. Велика Севастянівка передбачено відпрацювання практичної ввідної, а саме планується проведення навчальної евакуації населення по причині загоряння великого лісу Монастирищенського лісництва. Виникне загроза поширення вогню на приватні домогосподарства, розташовані по вулицях Лісова, Миру, Фестивальна, Драченка, Черкаська, Соборна, Українська.

Прохання до жителів зазначених вулиць села Велика Севастянівка, не панікувати при отриманні повідомлень щодо пожежі в лісі та прийняти активну участь в навчальній евакуації, взявши з собою «тривожну валізу» та прибувши на збірний евакуаційний пункт.

Про проведення інших заходів буде повідомлено додатково.