Христинівське управління Уманської філії Черкаського ОЦЗ інформує

  • 164

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису«Я щаслива, що маю роботу, яка не тільки приносить мені задоволення, а й стабільний заробіток. Була приємно здивована тому, що знайомство з службою зайнятості завершилося швидким працевлаштуванням. Пошук роботи тривав лише один місяць», - ділиться колишня безробітна мешканка села Розсішки Мар’яна СЕРЕДЮК.

Не менш приємні слова на адресу працівників служби зайнятості почула начальник Христинівського управління Уманської філії Черкаського ОЦЗ Лілія ЦАРУК, під час візиту до роботодавця, що забезпечив пані Мар’яну робочим місцем, а саме  ФОП Даценко Катерини Василівни.

Катерина Василівна довгий час плідно співпрацює з службою зайнятості. При працевлаштуванні пані Мар’яни скористалася однією з активних програм сприяння зайнятості, а саме, майже рік отримує компенсацію за працевлаштування квотної категорії безробітної.

Під час крайньої зустрічі роботодавець отримала вичерпну інформацію стосовно послуг служби зайнятості, в тому числі, як отримати мікрогрант на розвиток бізнесу та компенсацію за облаштування робочого місця для особи з інвалідністю.

Якщо Ви шукаєте роботу? Звертайтеся до Державної служби зайнятості, яка гарантує вам офіційне працевлаштування.

Є бажання ознайомитися з наявними пропозиціями роботи за регіоном та галуззю, переходьте:

Маєте інші питання зі сфери зайнятості? Телефонуйте на «гарячу лінію» Христинівського управління Уманської філії Черкаського обласного центру зайнятості за тел.: 0975570973.