Відбулася робоча зустріч з начальником Христинівського Управління Уманської Філії Черкаського ОЦЗ

  • 42

Фото без опису

9 серпня 2024 року відбувся робочий візит провідного спеціаліста відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, інвестиційно-економічного розвитку та цивільного захисту населення виконавчого комітету Христинівської міської ради Олени Хомченко до Христинівського Управління Уманської Філії Черкаського обласного центру зайнятості.

Спілкувалися з начальником Христинівського Управління Уманської Філії Черкаського ОЦЗ Лілія Царук про можливості партнерської участі служби зайнятості та Христинівської міської ради у грантових конкурсах, які сприятимуть покращенню рівня працевлаштування жителів нашої громади, у тому числі ветеранів, членів родин військовослужбовців, внутрішньо переміщених осіб.

Попри виклики війни, сьогодні відкривається все більше можливостей для створення сприятливого середовища розвитку бізнесу у громадах. Кожен мешканець громади може підвищити свою кваліфікацію, здобути нові навички та навіть освоїти нову професію. Доцільно залучати і зовнішні організації для впровадження нових програм сучасної освіти для дорослих за рахунок донорських коштів. Тож, важливо налагоджувати співпрацю та реалізовувати проєкти у сфері зайнятості завдяки консолідації ресурсів і зусиль всіх зацікавлених сторін.

Нагадуємо, що інформацію щодо наявних пропозицій працевлаштування, безкоштовного навчання для зареєстрованих безробітних, учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни, грантових програм на власну справу та інших питань зі сфери зайнятості ви можете отримати:

  • на Єдиному порталі вакансій;
  • у Telegram-канал «Робота зараз: Державна служба зайнятості» https://t.me/worknowdcz;
  • за тел. «гарячої лінії» Христинівського управління Уманської філії Черкаського обласного центру зайнятості (097) 557-09-73.