Новий шкільний автобус для Христинівської громади: важливий крок у підготовці до навчального року

  • 43

Фото без опису

Кузьминогребельський ліцей отримав новий шкільний автобус, який допоможе дітям безпечно та своєчасно діставатися до навчального закладу у новому навчальному році.

Долучилися до передачі транспортного засобу учням громади міський голова Микола Наконечний, перший заступник міського голови Володимир Валюк, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Маргарита Білецька, староста Кузьминогребельського старостинського округу Ніна Осітнянко, директор Кузьминогребельского ліцею Олена Слободянюк.

На презентації поповнення шкільного автопарку міський голова Микола Наконечний відзначив, що це важливий крок для забезпечення комфортного проїзду наших дітей до ліцею, а рівний доступ до здобуття якісної освіти кожною дитиною незалежно від місця проживання – пріоритет у діяльності нашої громади.

Автобус було придбано для забезпечення перевезення дітей з с. Заячківка згідно з рішенням Христинівської міської ради від 11.07.2024 № 31-11-VIII на умовах співфінансування – 50,12% вартості з місцевого бюджету, 49,88% – з державного в межах програми «Шкільний автобус», яка є частиною національної політики «Зроблено в Україні», ініційованої Президентом Володимиром Зеленським.

Інші статті

Всі статті