Патронат над дитиною – альтернатива офіційного працевлаштування

  • 56

Фото без опису

«Патронат над дитиною – альтернатива офіційного працевлаштування» – такими словами, під час робочої зустрічі, розпочала своє звернення до керівництва Христинівського управління Уманської філії Черкаського ОЦЗ начальник служби в справах дітей Христинівської міської ради Наталія Піддубняк.

В ході зустрічі прийнято рішення продовжити інформаційно-роз’яснювальну роботу з безробітними задля пошуку кандидатів у патронатні вихователі з числа зареєстрованих безробітних, в рамках реалізації проекту щодо надання службою зайнятості клієнтоорієнтованих послуг.

Окрім того, були обговорені критерії відбору кандидатів у патронатні вихователі, особливості створення та функціонування патронатних сімей, а також порядок їх фінансування.

Служба зайнятості й надалі буде працювати в цьому напрямку спільно з відповідними службами, адже кредо «Діяти заради дітей!» дуже важливе в теперішній час.

Щоб дізнатися більше про патронат над дитиною, телефонуйте на гарячу лінію Христинівського управління Уманської філії Черкаського обласного центру зайнятості за номером телефону (097) 557-09-73 або звертайтеся в службу у справах дітей Христинівської міської ради особисто.