Оголошення про початок формування конкурсної комісії для обрання членів наглядової ради КНП «Христинівської багатопрофільної лікарні» Христинівської міської ради

  • 12

Фото без опису

Відповідно до Порядку утворення наглядової ради закладу охорони здоров’я, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України «Про наглядову раду закладу охорони здоров'я» від 21.11.2023 №1221, відповідно до рішення міської ради №33-15/1-VIII «Про початок формування конкурсних комісій для обрання членів наглядових рад комунальних підприємств Христинівської міської ради та здійснення заходів щодо її формування» міська рада оголошує про початок формування конкурсної комісії для проведення конкурсу на заповнення посад членів наглядової ради КНП «Христинівської багатопрофільної лікарні» Христинівської міської ради.

До складу конкурсної комісії повинні входити у рівній кількості:

  • представники власника закладу охорони здоров’я (три члени);
  • представники управління охорони здоров’я Черкаської обласної державної адміністрації (три члени);
  • представники громадських об’єднань, діяльність яких спрямована на захист прав у сфері охорони здоров'я або протидію корупції (три члени).

Оголошуємо конкурс на участь у роботі конкурсної комісії представників громадських об’єднань, діяльність яких спрямована на захист прав у сфері охорони здоров'я або протидію корупції, у кількості трьох осіб.

Громадські об’єднання, що мають право подавати кандидатури до конкурсної комісії, повинні займатись захистом прав у сфері охорони здоров'я або протидією корупції не менше 5 років до дати подання кандидатур своїх представників до складу конкурсної комісії.

Пропозиції щодо кандидатур до складу конкурсної комісії подаються до відділу правового та кадрового забезпечення виконавчого комітету Христинівської міської ради за адресою: м. Христинівка, вулиця Соборна, 30 в письмовому вигляді упродовж 30 календарних днів з дати опублікування цього оголошення. Останній день прийому документів 16 листопада 2024 року. Прийом пропозицій здійснюється з понеділка до четверга з 8:00 до 17:15 год. у п’ятницю з 8:00 до 16:00 год. Телефон для довідок: (097) 922-73-34.

Для розгляду кандидатур представників громадських об’єднань необхідно подати:

  • заяву у довільній формі із копією статуту та виписку з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, які підтверджують відповідність громадського об’єднання вимогам постанови Кабінету Міністрів України «Про наглядову раду закладу охорони здоров'я» від 21.11.2023 №1221;
  • рішення вищого органу управління щодо делегування представника або спільний лист громадських об’єднань у випадку подання кандидатур від більше ніж трьох громадських об’єднань, які відповідають необхідним критеріям;
  • заяву про відсутність у діях конфлікту інтересів, що додається.

Форма заяви про відсутність у діях представників громадських об’єднань конфлікту інтересів