Увага триває прийом заяв на посаду: «Фахівець із супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб»

  • 20

Фото без опису

Це проєкт Мінветеранів – сервісної послуги з індивідуального супроводу в межах системи переходу від військової служби до цивільного життя українських захисників та захисниць, які повертатимуться з фронту та служби додому. Йдеться про консультування, організаційну роботу, представлення інтересів, навчання, працевлаштування тощо.

Відбір у корпус помічників Ветерана здійснюватиметься за допомогою цифрових інструментів й на основі максимально прозорого процесу.

Заповнити заяву на участь у конкурсі необхідно в електронній формі через інформаційний портал (https://eveteran.gov.ua).

Форма для реєстрації (реєструється сам кандидат) https://eveteran.gov.ua/services/zaiava-na-uchast-u-vidbori-na-posadu-fakhivtsia-iz-suprovodu-veteraniv-viiny-ta-demobilizovanykh-osib?fbclid=IwY2xjawF9pRVleHRuA2FlbQIxMAABHZ1H0SdOBf3hg7kQQJkMv7Z0nj7bOE_scIntM6RmD56XsLXt_TrLL65xXQ_aem_YB22nppcByrUdjCWOP8_KQ.

Вимоги:

  • громадянин України;
  • рівень освіти не нижче бакалавра в галузях знань: «Освіта/Педагогіка», «Соціальні та поведінкові науки», «Право», «Охорона здоров’я», «Соціальна робота», «Публічне управління та адміністрування»;
  • маєте сертифікат про підвищення кваліфікації за напрямом: «Фахівець із супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб» (необов’язково);
  • маєте реєстраційний номер облікової картки платника податків (РНОКПП) (за наявності).