Відбулося засідання щодо підготовки житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до осінньо-зимового періоду

  • 125

Фото без опису

14 липня 2022 року відбулося чергове засідання оперативного штабу з питань координації робіт щодо своєчасної підготовки житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери громади до роботи в осінньо-зимовий період на 2022-2023 роки.

Фото без опису

Станом на звітну дату було заслухано керівників закладів бюджетної сфери та відповідних служб водо-, тепло-, електро- та газопостачання щодо стану виконання основних заходів з підготовки до осінньо-зимового періоду і проблемних питань, що виникають при їх виконанні.

На даний час основні проблемні питання щодо підготовки об’єктів соціальної сфери до осінньо-зимового періоду пов’язані із вирішенням питань по проведенню ремонтних робіт пошкоджених будівель закладів освіти та культури, які були нанесені 24.02.22 р. внаслідок надзвичайної ситуації воєнного характеру, спричиненої збройною агресією російської федерації.

Також, серед основних проблемних питань – затримка в проведенні платежів, так як під час воєнного стану казначейська система при проведенні видатків керується постановою № 590 від 09.06.21, яка визначає черговість проведення платежів в умовах обмеженого фінансового ресурсу на казначейських рахунках, що в свою чергу призводить до порушення термінів виконання завдань.

Фото без опису