Чисто там де не смітять!

  • 75

 

 

 

 

Вчора небайдужими громадянами та внутрішньо-переміщеними особами було проведено акцію про прибиранню урочища "Долинка" від сміття, яке було залишене після себе "відповідальними" жителями нашої громади. 

"Через дощі приходилося переносити кілька разів "Чистий четвер" в Долинці і от сьогодні погода дала можливість поприбирати. Нас було майже двадцять людей, ми не встигли перезнайомитися, але частина з них так само переселенці як і я. Були навіть люди з Великої Севастянівки.

 

 

Фото без описуЗа дві години праці кузов авто був наповненим сміттям, а ми навіть не зрушили з місця. Бо прямо на початку Долинки, за стадіоном, був великий стихійний смітник з дитячих підгузників, пластику, битого скла та іншого" - зазначає організатор акції Олена Бугайова, переселенка з Краматорську .

"Розмовляли між собою і говорили, що треба зібратися ще і пройтися до пляжу і далі, там вже нема таких скупчень сміття. Я створила групу у вайбері Чиста Долинка і бажаючі можуть в неї додаватися для участі. Напишіть мені свій номер і я додам вас." продовжує Олена.

Фото без описуФото без опису

 

Транспорт, мішки для сміття та рукавиці для збору сміття було надано Христинівським ВУЖКГ.

Дякуємо, всім хто долучився до прибирання, а також за активну життєву позицію та що не залишаєтеся осторонь.

Вкотре нагадуємо, що чисто не там де прибирають, а там де не смітять.