До уваги жителів багатоквартирних будинків Христинівської МТГ

  • 60

Фото без опису

В зв’язку зі змінами в законодавстві та реформами житлово-комунального господарства, співвласникам багатоквартирних будинків (власникам квартир) необхідно обрати модель управління будинком (ОССБ або управитель).

На території громади є багатоквартирні будинки, в яких не створено об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ) та не прийняте відповідне рішення про форму правління багатоквартирним будинком.

Відповідно до ст. 9, 10 Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», просимо до 15.01.2024 року представникам таких багатоквартирних будинків, у яких не обрано форму управління, звернутися до Христинівської міської ради за адресою м. Христинівка, вул. Соборна, 30 у відділ містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, інвестиційно-економічного розвитку та цивільного захисту населення виконавчого комітету (контактна особа начальник відділу Рябоконь Іван Васильович) для встановлення контактних осіб та організації виконання повноважень.